Söndag = Träning tills vi stupar och besök på Gay Rights Center

Äventyret fortsätter!

Efter ett antal regniga och fuktiga dagar känns det som att vädret börjar återställa sig och våra ägodelar kan börja torka. Igår valde vi alla vilka organisationer vi kommer att jobba med under vår resterande tid här i Auroville. Alla är vi nöjda och ser fram emot att träffa respektive organisation igen för ett mer detaljerat möte så att arbetet sedan kan börja! På bloggen här kommer det komma upp inlägg från oss alla om våra olika projekt så missa inte dem!

Idag har det varit söndag och det betyder ledig dag. Vi har spenderat dagen lite olika i gruppen.Vissa åkte in till Pondicherry och besökte ett Gay Rights Center och umgicks med folket där och åt god och stark middag. De hade en trevlig stund och fick dessutom chansen att demonstrera klassisk svensk dans i form av “små grodorna”. Indierna tappade hakan och amerikanarna fick sig ett riktigt gott skratt. Allt som allt hade de en mycket trevlig söndag.

Andra av oss stannade i Auroville där vi tog det lugnt, pluggade lite och gjorde lite praktiska saker. Vi tränade också! Daniel och Filip tog sig an ännu ett pass styrketräning och denna gången blev det hårt. Det blev så hård träning att Daniel bokstavligen talat slog Filip medvetslös! De körde en övning där man tränar magmusklerna genom att man slår varandra i magen under 30 sekunder. Filip skulle börja bli slagen och Daniel började slå. Efter 15 sekunder gick luften ur Filip. Daniel hade tittat koncentrerat på slagområdet och såg inga ansiktsuttryck från Filip. Tillslut föll Filip ihop med en suck. Daniel fångade honom i en svettig kram. Han hade ingen aning om vad som hänt. Skojade Filip? Var han bara trött? Kort därefter dessa frågor var ställda men obesvarade började Filip skaka i Daniels famn. Nu började det kännas allvarligt och Daniel visste inte vad han skulle göra. Detta varade bara ett par sekunder sedan vaknade Filip i Daniels famn och Daniel frågade “är du med mig?” och Filip svarar i chock med motfrågorna ” Var är jag? Vad är klockan? Var jag borta?”. Efter en stunds förklaring drogs slutsatsen att syrebrist var orsaken då Filip glömde andas under övningen. Pojkarna tog en klunk vatten och fortsatte sedan köra hårt i ytterligare 40 minuter.

Nu sitter hela gruppen samlad ute på vår veranda där vi spelar kort och myser. Vi är spända på vad morgondagens möte med organisationerna kommer ge samt invigningen av det nya året vilket vi viger in före er! Hör av er om ni vill veta hur framtiden ser ut!

Ses 2013!

Over and Out

The Destroyer

Advertisements
This entry was posted in Daniel skriver. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s