Amöba, bakterier och annat skoj.

Hej allihop!

Idag åkte sex av oss iväg för att testa oss för amöba. Tre av oss hade amöba, två hade bakterier och en var helt frisk. Två har alltså inte testat sig än, men tänker kanske göra det lite senare. Nu tänkte vi ha en liten tävling om ni vill gissa vilka som har eller inte har vad. Den som har alla rätt får ett särskilt omnämnande här på bloggen och en fin surprise.:)

Som ni säkert förstår så tar vi ganska lätt på det här, eftersom ingen av oss mår superdåligt. Amöba kan annars attackera kroppen ganska mkt, men än så länge är det en ganska mild version som har drabbat vissa av oss. Ni behöver alltså inte oroa er, för vi har redan varit hos läkare och fått medicin. Den som hade mest utvecklad amöba behövde äta lite starkare medicin i 5 dagar, nummer två behövde äta lite mindre stark medicin i 5 dagar, o den tredje behövde svälja tabletter i 3 dagar tillsammans med en av dem som har bakterier. Den sista som oxå hade bakterier fick medicin att äta vid magsmärtor.

Nu bär det snart av till Mumbai, vilket vi alla ser fram emot. Det ska bli kul med lite miljöombyte efter våra sammanlagt ca 5 veckor här i Auroville. Ronja, Martina, Filip, Daniel, Louise, Safi och jag drar är alltså i Mumbai 19-22 jan. Sedan drar alla förutom Safi (som ska till kina) till Goa den 22 jan för en ca 8 dagars lång semester med sol och bad. Den 31 jan och 1 feb drar alla utom Filip till sina C-uppsats länder, vilket är ytterligare ett äventyr som väntar. Spännande tider!

Advertisements
This entry was posted in Johanna skriver. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s