Safi och Martina i Uganda

Vi är framme i Uganda.

Tidig torsdag morgon åkte jag från Goa med resten av gänget efter en vecka eller så i solen. Safi kom från Kina via New Dehli och mötte upp oss i Chennai. Eftersom Safi och jag inte skulle flyga förren senare den natten (03.30) så följde vi (tillsammans med Johanna och Daniel) med till Louise och Ronjas hotell. Där stannade vi och käkade, sov, spelade kort, skrattade åt filmerna från tiden i Indien etc.

När klockan slog 21.30 tog vi oss till Chennai flygplats. Vi åkte tillsammans med Johanna och Daniel och eftersom de hade ett tidigare flyg betydde det några extra timmars väntetid för oss.

 

För att sammanfatta Chennais flygplats; förvirring, extrem trötthet och personal som mest kollade på medan flyget blev försenat.

Vi kom iallafall till Dubai och eftersom flyget var försenat så blev det lite stressat till gate C33. Vi sov, åt och kollade på tv/film under de cirka 5 timmar mellan Dubai och Entebbe, Uganda. Väl framme i Uganda fixade vi visum, hämtade bagaget och hittade taxikillen som hade en lapp med ”Martina Mattsson” på. (First time ever som mitt namn är rättstavat sen vi kom till sen vi stack från Sverige!)

 

Än så länge har vi inte sett mycket av Kampala. Vi har tagit en välbehövlig dusch, packat upp lite smått, handlat mat, käkat kvällsmat och nu INTERNET! De närmsta dagarna ska vi lokalisera oss, fixa praktiska grejer och plugga.

 

Så nu vet ni iallafall att vi lever och mår väl i ”The Pearl of Africa’s” huvudstad. Både Safi och jag är trötta men lättade att vara framme och ser fram emot 9 veckor i Afrika. Mer info kommer när vi har nått att informera om.

 

Godnatt!

/By Martina den ”glada dvärgen”…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s